Martina Aitolehti rikkoi salassapitosopimuksen?

Martina AitolehtiKohumalli Martina Aitolehden mahdollisia edesottamuksia syksyllä alkavan Suomen Pelkokerroin –ohjelman tiimoilta ryhdytään tutkimaan. Hymy-lehden tietolähteen mukaan Martinan epäillään vuotaneen ohjelman sisältöä ulos, vaikka asiasta on laadittu ankara salassapitosopimus. Myös rahallisesta sanktiosta on sovittu.

Hymy kysyi asiaa Nelosen tuottajalta Tea Panulalta, joka on tietoinen asiasta.

-Olemme saaneet saman kirjallisen vinkin, mutta siirtäneet asian tuotantoyhtiö Solar-Filmsiin, hän toteaa.

Solar-Filmsillä Suomen Pelkokerrointa tuottava Martti Sivonen on myös kuullut asiasta.

-Tilanne on kuitenkin se, että olen lomalla, enkä ole aiheeseen ehtinyt paneutua. Meillä on luonnollisesti sopimus siitä, ettei ohjelman sisältöä saa ennakkoon paljastaa. Rahallinen sanktiokin on sovittu, mutta sitä en tässä yhteydessä kommentoi, Sivonen sanoo Hymylle.

Ryhdyttekö toimenpiteisiin?

-Luonnollisesti ryhdymme, mutta nyt on aikaista sanoa, millaisiin. Tietenkin haluamme kysyä asiasta ensin Martinalta.

Eikö kuitenkin ole kummallista, että asiasta tuotantoyhtiölle juorunnut Martinan lähipiiri osaa selvittää vinkissään seikkakohtaisesti, mitä Martinan tv-osuudessa tulee tapahtumaan?

-Herättäähän se epäilyksiä.

Suomen Pelkokerroin alkaa Nelosella syyskuussa. Hymyn saaman tiedon mukaan julkkisjaksossa kilpaileva Martina Aitolehti ajaa polkupyörällä alas talon katolta tarkoituksenaan jäädä roikkumaan verkkoon. Osiosta putoaa tiettävästi Heikki Paasonen.

Seuraavassa tehtävässä kilpailijat makaavat muovilaatikossa, joka on jaettu kolmeen osaan. Jalkopäähän lasketaan kasa rottia, keskivartaloon käärmeitä ja kasvoille rapuja. Niitä on tarkoitus ryhtyä siirtämään laatikosta pois.

Viimeisessä tehtävässä Martina menee silmät sidottuna autoon, joka lasketaan veteen. Kun auto on vedessä, syttyy merkkivalo, josta tehtävä alkaa. Tarkoituksena on avata vyö ja uida ovesta auton takapenkille, jossa nukke istuu lasten turvaistuimessa. Nukke on tarkoitus saattaa maan pinnalle ja maaliin. Martina selviää Hymyn tiedon mukaan tehtävästä 30 sekunnissa, jonka jälkeen julkkisleidi Sini Helmi luovuttaa ja antaa Martinan voittaa.

Hymyn saamat vihjeet ovat paljon yksityiskohtaisempia kuin edellä kuvatut.

Lue lisää:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/martinan-lahipiiri-hymylle-kuulimme-pelkokerroin-juonen-ravintolassa

Teksti: Hymy
Avainsanat: Heikki Paasonen, Martina Aitolehti, Martti Sivonen, Nelonen, Pelkokerroin, Sini Helmi, Solar-Films, Tea Panula

Kommentit

lähipiirille saa kertoa näemmä ohjelma boikottiin en katsoismuutenkaan älkää kukaan mukaan.

Tamahan ei sit ainakaan ole sovittu markkinointi temppu ohjelmalle!!:) Sen sijaan etta Martina joutuis maksamaan, tuotanto yhtio varmaan palkitsee hanet hyvilla bonuksilla. Se varmaan on ”se aito” salassapito soppari.

juus taitaa olla mainoskikka, että kaikki nyt katsoisivat tuon kohujuonen, että kylläpä tää on ihan sellaista peliä, sakot saa mutta tv-yhtiö maksaa ne ja julkisuus on taattu….hei herätkää

joo, turha silikonihinkeillä elvistelevä kulahtanut julkkis. kunnon äksöniä olisi saanut siitä kun sen tissit posahtaa. pelkokertoimen koko formaatti tosin on niin perseestä ettei mitään rajaa, joten eipä tässä mitään menetä.

Tonkin jutun tarkoitus on VAIN markkinoida Solar-Filmsin tuotantoa. Solar-Filmsillä on vähän väliä näitä juttuja, joilla hakevat ilmaista mainosta.

Eipä tarvitse Martina vihamiehiä, jos oma lähipiiri on tuota luokkaa..

martina aitolehti on säälittävä turha julkkis, joka luulee itsestään VÄHÄN liikoja!

Aitolehti sais poistua julkisuudesta kokonaan. Pilaa kaikkien elämän

Salassapitovelvollisuus koskee aina tiettyä eturyhmää, tässä tapauksessa jaksoon osallistuneita. Ei koskaan ulkopuolisia, esim. tiedotusvälineitä. Minä voin julistaa käydyt keskustelut perheeni sisällä salaisiksi. Mutta jos naapuri niitä seinän takaa kuulee, paskat se salaiseksi julistaminen häntä mitenkään sitoo.e

nyt ei tartte kattoa sitäkään ohjelmaa kun myhy kertoi jo kaiken olennaisen 🙂
ja tästäkö ei sitten korvauksia solarille mene?

Voi ähky… Kohta itketään julkisuudessa kun kaikki on niin epäreiluja kyseistä ”julkkista” kohtaan. Pitäisi mälyt mahassaan

Oma kommentti