Mies jätti avovaimonsa kotiinsa tulleen ukrainalaisen pakolaisen vuoksi – vietiin putkaan yöksi! – ukrainalainen nainen tosi kaunotar!

Ukrainalaisen pakolaisen vuoksi 10 vuoden parisuhteen päättänyttä mies vietiin putkaan yöksi.

Naapurit kuulivat huutoja. Poliisi pidätti miehen pahoinpitelystä epäiltynä, kertoo The Sun.

Tony Garnett vietiin ulos talostaan Yorkshiren poliisilaitokselle yöksi. Mies väitti pelanneensa pelikonsolilla tyttärensä kanssa. Tonyn mukaan ukrainalainen naisystävä ei sitä hyväksynyt. Asiasta tuli riitaa. Mies kertoi lapsen olevan elämässään ykkösenä. Hänen mukaansa tilanteessa vain korotettiin ääntä, mutta naapurit pyysivät poliisit paikalle. Virkavaltaa tuli kahdeksan henkilön edestä kotiin. Tony kertoi, että hänet vapautettiin myöhemmin ilman syytteitä.

Lue myös: Tältä näyttää lapsiperheeseen tullut ukrainalainen pakolaisnainen, jonka vuoksi isä jätti kaiken! – kuvissa upeana

Lue myös: Mies hylkäsi avovaimonsa kotiin tulleen ukrainalaisen pakolaisen vuoksi – kaunis vaaleaverikkö!

Aiemmin on kerrottu, että Tony Garnett lopetti pitkäaikaisen parisuhteen tavattuaan ukrainalaisen kaunottaren, joka oli muuttanut Englantiin Venäjän hyökättyä brutaalisti Ukrainaan, kertoo New York Post.

Mies oli ollut 10 vuotta parisuhteessa ja väljähtynyt avoliitto loppui vain 10 päivää ukrainalaisen vaaleaverikön muutettua pakolaisena pariskunnan kotiin. Hän asui yhdessä avopuolisonsa ja heidän kahden lapsensa kanssa.

Lue lisää
Tony Garnett on 29-vuotias vartija ja kahden lapsen isä. Hän kertoi, että se oli rakkautta ensi silmäyksellä tavattuaan 22-vuotiaan Sofia Karkadymin.

– Heti tavattuani hänet, pidin hänestä, Karkadym on kertonut The Sunille.
– Se oli erittäin nopeaa, mutta tämä on rakkaustarinamme. Tiedän, että ihmiset ajattelevat minusta pahaa, mutta näin tapahtuu. Näin kuinka onneton Tony oli.

Kakadym on kotoisin Itä-Ukrainan Lvivistä. Hän tuli asumaan Garnettin ja hänen pitkäaikaisen tyttöystävänsä kotiin toukokuussa.

Tony Garnettin ja 10-vuoden liiton suhde alkoi hajota voimakkaasti Sofian tultua pakolaisena taloon. Esiintyi voimakasta mustasukkaisuutta.

Lue myös: Tältä näyttää lapsiperheeseen tullut ukrainalainen pakolaisnainen, jonka vuoksi isä jätti kaiken! – kuvissa upeana

Tony teki ratkaisun ja muutti isänsä ja äitinsä kotiin yhdessä ukrainalaisen Sofian kanssa.

Syyskuussa brittiläinen ja ukrainalainen tuore pariskunta erosi. Myöhemmin he kuitenkin ovat brittimedian mukaan palanneet yhteen.

Lue myös:

Ukrainan Instagram-povipommilla jo yli 3M seuraajaa – muodot pursuilee läpinäkyvistä alusasuista

Venäläisnainen kehotti miestään raiskaamaan ukrainalaisnaisia – nainen kansainvälisesti etsintäkuulutettu!

Ukrainassa vakavasti loukkaantunut toimittaja palasi julkisuuteen suorassa lähetyksessä

Teksti: Hymyn toimitus

Kommentit

Oma kommentti