Miksi Janita Lukkarinen kiistää joutuvansa oikeuteen ensi kuussa, kun käräjäoikeus kertoo ihan muuta?

Janita Lukkarista vastaan on nostettu syyte rikoskokonaisuudessa, jossa on mukana myös toinen henkilö. Syytekohtia on neljä, ja yksi niistä koskee Lukkarista.

Hymy sai asiasta tänä aamuna vihjetietoa ja tarkasti syytteiden paikkansa pitävyyden Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden Hyvinkään-kansliasta.

Janita Lukkarinen kiistää 7 päivää -lehdelle koko asian ja edes saaneensa syytettä.

Seiskan jutusta ei selviä milloin epäilty tapaus on tapahtunut, mutta Hymyn käräjäoikeudesta saaman tiedon mukaan 7. toukokuuta istuttavaksi määrätty juttu on tapahtunut yli vuosi sitten, 4.4.2019.

Janitaa syyttäjä syyttää törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Mukana tapahtumassa on Hymyn tietojen mukaan ollut Janitan elämään olennaisesti ainakin aiemmin kuulunut mieshenkilö. Hän on saanut syytteet rattijuopumuksesta, ajo-oikeudetta ajosta sekä haitanteosta virkamiehelle.

Saattohoidossa olevan Janitan kohdalla poliisi tutkii toistakin rikosepäilyä, nimittäin rahankeräysrikosta. Siitä kerromme täällä.

EDIT. 23.4.2020 Syyttäjä on päättänyt kohtuusperiaatteella jättää syyttämättä Janita Lukkarista. Lukkarinen on saattohoidossa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: poliisi, Janita Lukkarinen, oikeus, käräjät, rikosepäily

Kommentit

Oma kommentti