Kuva: Heli Hirvelä

Miten käy Roope Salmisen Putous-pestin? Tuotantoyhtiön toimitusjohtaja ei ota vastaan puheluita!

Roope Salminen tuomittiin tänään Helsingin käräjäoikeudessa 70 päiväsakkoon seksuaaliseen tekoon pakottamisesta.

Kuuma peruna on se, jatkaako tuomion saanut ja siitä valittava Salminen Putous-juontajana vai siirtyykö hän tuotannosta sivuun.

Suomalaisten suosikkiohjelma Putous saa jatkoa ainutkertaisen Putous Allstars -kauden merkeissä huomenna lauantaina 19. syyskuuta kello 19.30 alkaen.  Allstars-kausi on Putouksen 13:sta.

Uuden Putous-kauden ohjaajana toimiva Riku Nieminen on kertonut julkisuuteen, että ohjelma haluaa olla yllätyksellinen, eikä Putouksen juontajia ole paljastettu kerralla. Ensimmäisen jakson juontaja on kuitenkin Joonas Nordman.

Ilmeisesti asialla on venkoiltu sen vuoksi, että on odotettu mitä tuomioistuin sanoo Roope Salmisen asiassa. Toisaalta kiertävä juontaja voi olla myös oikeasti Allstars-kauden innovaatio, mitä moni vahvasti rohkenee epäillä.

Olisimme kysyneet asiasta Yellow Film & TV:n tuottaja Essi Helléniltä, joka vaihtoi Putous-näyttelijän hommat Putous-tuottajan hommiin. Hän ei vastannut puhelimeensa.

Tuottajayhtiön toimitusjohtaja Olli Haikka taas ei ottanut vastaan puheluita. Yhtiön keskus kertoi, että Haikan saa parhaiten kiinni sähköpostilla ja ettei hän edes voi yhdistää puheluja keskuksesta toimitusjohtajalle. Hymy odottaa asiaan vastausta.

Lue: Roope Salminen kommentoi tuomiotaan

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Joonas Nordman, käräjäoikeus, Olli Haikka, Putous, Riku Nieminen, Roope Salminen, seksuaalirikos, tuomio

Kommentit

Oma kommentti