Näin hulppeasti Kalle Rovanperä asuu Monacossa: Luksuskoti huvisataman kupeessa

Jyväskylästä maailmalle ponnistanut rallivirtuoosi Kalle Rovanperä sinetöi nimensä autourheiluhistoriaan nuorimpana maailmanmestarina. Toyota-kuljettaja pääsi juhlimaan MM-titteliä 22-vuotissyntymäpäivänsä jälkihumussa lokakuun alussa Uudessa-Seelannissa.

Maailmanmestarin arvolle sopivasti Kalle on kuluvan vuoden keväästä saakka asustellut luksuselämästään tunnetussa Monacossa. Ranskan ja Italian välissä sijaitseva ruhtinaskunta tunnetaan Välimeren veroparatiisina, joka on vuosien varrella houkutellut asukkaikseen liudan suomalaisautourheilijoita aina Mika Häkkisestä ja Juha Kankkusesta lähtien.

Hymylle on tihkunut lisää tietoa Kallen hankkiman uuden Monacon-kodin hulppeista puitteista. Asiasta kirjoittaa painettu Hymy-lehti ja Hymyn näköislehti.

Kallen lukaali sijaitsee modernissa, puolipyramidia muistuttavassa terassitalossa Monacon legendaarisen huvivenesatama Port Hercules’n kupeessa. Kyseisen kerrostalon kuvataan tarjoavan monacolaista luksusasumista parhaimmillaan. Kunnostetut asunnot huokuvat moderniutta, laatua ja ylellisyyttä. Kaikkiin asuntoihin kuuluvat on tilavat oleskelutilat, nykyaikaiset keittiöt ja kylpyhuoneet.

Asukkaiden käytössä on myös ympärivuorokautinen aula- ja turvallisuuspalvelu, mikä tuo asumiseen help­poutta ja mielenrauhaa. Kattohuoneiston erikoisuutena on uima-allas, mutta sellaiseen Kalle ei ole Hymyn tietojen mukaan investoinut.

Lue juttu tarkemmin lehdestä. Se on Juhamatti Niemisen käsialaa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Kalle Rovanperä

Kommentit

Oma kommentti