Näin Martina Aitolehti hyötyi Salarakas-levystä – katso myös uudet, rohkeat kuvat!

Martina AitolehtiMartina Aitolehti kertoo joulukuun lehdessämme epätavallisesta vuodestaan, johon kuului niin ero kuin uuden rakkauden löytäminenkin. Martina puhuu myös salarakas-tittelistään. Hän ei loukkaannu, vaikka hänet tunnistetaankin kohukaunottareksi.

Mimmi teki vuonna 2005 Salarakkaat-nimisen levyn yhdessä toisen salaraksun, Marika Fingerroosin, kanssa. Mitä hän ajattelee siitä nyt?

-Se olisi kyllä saanut jäädä tekemättä. En nimittäin kostunut siitä taloudellisesti millään tavalla, Aitolehti yllättää.

Katso täältä Hymy-lehdessä julkaistut uudet rohkeat kuvat Martinasta. Ne on otettu Levillä, Lapissa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Marika Fingerroos, Martina Aitolehti

Kommentit

Arvakkaa kumpi kuikuttelee enempi, martti vai sen muksu….?

Voi kiesus.. Voisitko häipyä ja viedä mukanas exän ja uuden pellen.
Kaupan lisukkeena voisin pistää viel höppänän kyläkauppiaan.

…luulen,että salarakkaat ovat levyttäneet ”artisti maksaa”-asenteella. Siinä ei ole mitään pahaa…yhtiön kannalta siis.

Jos levyä ei myydä, niin tuskin siitä kostuu kukaan tai jos ”artisti” tekee huonon diilin, niin eihän hän siitä mitään kostu. Tuskin näillä nk. salarakkailla riittää älli kunnon sopimuksen tekoon.

Olisit vaan PYSYNYT SALArakkaana, SIIS SALASSA !!! Et oo saavuttanut MITÄÄN kiitettävää elämäsi varrella, korkeintaan ”sen SALArakkas”-tittelisi ja sehän onkin hienoa, että tunkeudut hajoittamaan toisten ihmisten suhteet.

Epätoivoista…epätoivoista Martina…muutama kuukausi vielä niin ei kukaan edes muista sinua…olet läpi koluttu mitätön salarakas, oikeastaan sun ei pitäisi olla julkisuudessa ollenkaan ja näitä tanssivia ämmiä on jo pilven pimein…joten sinun dazzlin ladies tai mikä lie onkaan…ei millään poikkea näistä muista. Lohdutuksen sanana voinen sanoa,että olet sentään parempi kuin Tukiainen.

ei osaa laulaa lopeta jo ei kukaan sun levyjä osta joka päivä naama lehes et sais muutaman ropon mee oikeeisiin töihin jo

Niin, Martina älyn jättiläinen taas vain ajattelee itseään, kuule, kun se teidän maailman huonoin levy ei myynyt, JULKAISIJA siinä otti TAKKIIN! Sinä sentään jäit omillesi! Sama juttu Universalin kanssa, kun se levysi siellä ei myöskään myynyt kuin sen 2000 kappaletta, he ottivat ja paljon takkiin! Sinä taas vain jäit omillesi tai sait jopa pienen palkkion! Mutta ei, Martina jolla on aivojen paikalla sahanpuruja, ei ajattele miten muille kävi, vaan vain mitä itselleen!

”Hän ei loukkaannu, vaikka hänet tunnistetaankin kohukaunottareksi.”
KAUNOTTAREKSI?????? Hah ha haaaaa….

Siinä meillä on suomen lady gaga…lähinnä kait lazy Kakka. Huonon itsetunnon omaava lahjaton ääliö.

Paljonko olet Martti jäänyt voitolle viimeisimmästä ”levystäsi”? 😀

Joo, jos levyä ei osta kukaan niin eihän siitä artisti hyödy. Ei hyötynyt myöskään julkaisija – päinvastoin otti siitäkin roskasta takkiin.

just, eksä akka tajua, ainoa miksi sitä helvetin paskalevyä ei ois kannattanut tehä on se että sun ääni on perseestä. sama oli tän levysi kanssa, jonka jälkeen sait potkut levy yhtiöltä, sun ääni on niin perseestä ja olet nolo esiintyjä ja täysin lahjaton ihminen musan saralla. siksi sun ei koskaan pidä tehdä levyjä, siksi niitä levyjä ei osteta, koska olet epämusikaalinen. outoa ettei äitis joka on musikaalinen sano sulle, että sä olet tosi huono.

Ei halua rautakankia suututtaa joten en vertaa Martinan rentoutta niihin.

Mut tsemmpiä tolle! mikä toi nyt leinneekään enään?

Vaikka olis taloudellisesti hyötynytkin, hyvä ett nyt tajus, ettei sitä levyä olis pitäny tehdä laulu-lahjattomuuden takia. Ämmä ei osaa laulaa- kaikki on vaan miksattua mölinää.

Jännä asia,mutta martina näyttää joka ikisessä valokuvassa ihan transulta naamasta

Martinan uudet kuvat on kyllä huikeeta huumoria…mahaan sattuu

Oma kommentti