Näitä Martina Aitolehden sexy-kuvia et ole koskaan nähnyt – katso ja kuolaa!

Kohukaunotar Martina Aitolehti poseeraa Hymyn joulukuun numerossa henkeäsalpaavissa maisemissa. Kuvat on otettu Levillä, paikassa, jonne Martina palasi vuoden tauon jälkeen.

Viime vuonna hänen avioeronsa käynnistyi näiltä erämaajärviltä ja tuntureilta.

Martinasta otettiin Hymyyn seksikkäät kuvat, joista tässä nyt esitellään myös ennenjulkaisematonta materiaalia. Katso lisää kuvia ja lue kohutilitys Martinan vuodesta Hymystä.

Kuviin tästä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Martina Aitolehti

Kommentit

Eipä tarvi kuolata tuon ämmän perään! Mut oksentaa olisi sopivampi ilmaisu!

HYMYn toimitus todisti taas että ko julkaisun kuvaajilla on ns visuaalista silmää. Harmi kun toi niin ruma malli pilaa osaltaan loistavia luontokuvia!!

MAISEMAT ovat TÄYDELLISET!

KOIRA on IHANA!

Sensijaan nainen on RUMA!!

Kuvat olisivat täydellisiä jos mallina olisi IHANA ja oikeesti SEXY MAISA TORPPA!!

Kaunis kuvaus idea,harmi vain että malli pilasi kuvaukset.Eikö se voisi jo luovuttaa ja jättää julkisuutta!!! ps.huulet on ihan kamalat!

Miten voi sanoa ”fiksu ja kärsivällinen” ja Esko samassa lauseessa?No ainakin sillä on vähemmän viiksiä kuin Feikkilehdolla, toki enemmän meikkiä.

Ikäväkseni saatan sanoa , että Stefu on vähän niinku päästäpideltävä ja suku saattaa pikkuhiljaa puuttua martin sekoiluihin .Se suku osaa järkätä .SEURATAAN .

Mitenkähän kauan steku jaksaa marttaa kattella(=kuunnella!), kun Eskollakin (joka muuten fiksu ja kärsivällinen) meni totaalisesti hermot tohon jatkuvasti kitisevään transu-Ämmään?

Onko marttina sittenkin MARTTI ??? ON niin viiksineen päivineen äijän näkönen.

Missä ne kuolattavat kuvat on??? Näin jotain kuvia jossa miesnainen jolla on kaikenlaisia härpäkkeitä kuten riippusilikonit ja mehevät viiksulat ja hiusten tilalla oudon näköinen peruukki, poseeraa älyttömissä asennoissa..?

Me luomut vanhenemme arvokkaasti, mutta miettikää kuinka paljon se joutuu vielä vuosikymmeniä eteenpäin laittaan rahaa pärstänsä ”ylläpitämiseen” ;

Pohjanakka elementissään.

Eikö noille huulille voi tehdä mitään?
Eikä tuo jatkuva mökötyskään mukavalta näytä.

Siis mä en näe kuvissa kuin jonkun transun rumassa mahatatuoinnissa. Onko linnki oikea?

Kuolata nyt tuollaista transua? Hymy pistää hymyilyttämään 🙂

Valitettavasti ei ole ammattitaitoa poseerata hyvin kuvissa!

”katso ja kuolaa”- hyi, tuli oksennus tosta transun katsomisesta.

Voi ei, miksi noi kuvat on edes otettu? Joka kuvassa ”poseeraa” sama ilme naamassa. -turvonneet huulet, ja viikset rehottaen. On ihan transun näkönen, joka on ottanut silikonit, Hyi helv…

Oispa jäänyt sinne lappiin, ja heittänyt kameran järveen.

jutussa ei kerrottu,että millä kohdalla olisi pitänyt kuolata? yksi turha julkkis lisää,ei muuta koko ämmä

Ja kaiken kruunaa sama ankkahuulten töröilme joka ikisessä kuvassa.

Tasapaksu tankkivartalo, selluliittiä ja ainakin kymmenen kiloa ylipainoa ihmisellä, joka yrittää antaa sellaisen kuvan, että kuntoilee aktiivisesti päivittäin.

Oma kommentti