Nyt kolisee ja kovaa: Näin mittaviin erikoisjärjestelyihin Tauski Peltonen erossa turvautuu – lue!

Tauski Peltonen, Henna TuominenLaulaja Tauski Peltosella ja hänen Henna-vaimollaan näyttää olevan täysi rähinä päällä erosotkussaan. Tauski tilittää asiaa tuoreessa Hymy-lehdessä, mutta nyt hän kertoo Hymy.fi:lle turvautuneensa myös erityisjärjestelyihin.

-Olen Hennasta suunnattoman huolissani, mutta niin aggressiivinen mamma on nyt kyseessä, että en kerta kaikkiaan voi olla hänen kanssaan missään tekemisissä. Tulevana torstaina hän on luvannut hakea kaikki loput tavaransa minun ja perheeni kodista (Merimaskusta) pois, Tauski toteaa ja kertoo, että kodin lukot on jo varmuudeksi vaihdettu.

-13-vuotias poikani pelkää, siksi, Tauski perustelee.

Hän myös paljastaa, että Hennan torstainen muutto tapahtuu vartijoiden läsnäollessa.

-Se nyt on kurjaa, mutta en voi perheenpäänä ottaa mitään riskejä naisesta, jota kyselevät myös viranomaiset ja velkojat, Tauski painottaa.

Hän toivoo välien pysyvän asiallisina kaikesta huolimatta.

-Mikäli tuleva poikalapsi on minun, tulen hakemaan ehdottomasti huoltajuutta itselleni. Haluan tarjota pikku tulokkaalle rakastavan ja ehjän perheen, Tauski kertoo Hymy.fi:lle.

Apua mikä erosoppa!

Henna paljastaa eron taustoja

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen, Henna Peltonen

Kommentit

tauski ihmettelee hymyssä,miksi hennan lapsi on isänsä luona,vatun tyhmä mies,kaise lapsi saa isäänsä tavata,varsinkin kunei ole edes tauskin lapsi,vattuako koko asia sille kuuluu,varsinainen urpo,ja ne malli naiset siellä facessa,heheheh,,luuleko ,että ne on tosisaan,a,ei hyvää päivää

Elättääköös tämä Tauno itsensä jollakin muullakin kuin sensaatiolehtien pikkulööpeillä?

Tauski osaa käsittellä naisia jos vaan halua. Sen hän osaa mainiosti…… Hän on hyvin hellä. Puhukaa te vaan mitä haluatte.

Miten nainen (Henna) voi mennä noin sekaisin kun sille laitetaan silikonitissit?

Tauski varmaan laskettelee leikkiä, että ihan vartijat pitää olla paikalla, kun 50kg nainen tulee hakemaan tavaroitaan!Siis sinä Tauski olet miespuolinen Tuksu, yhtä tyhmä ja ällöttävä, vastuuntunnoton ja suurella suulla puhuva. Aivan oikein sinulle, että vaimos lähti lätkimään. Kuka nainen on niin kahjo, että suostuisi tuollaisen öykkärin kanssa elämään? Ei kukaan.

Suomesta onkin puuttunut tällainen trailer park white trash-meininki.

kohtalentääääääää,nimittän mälli,on henna sen verran sexy

Rakastava ja ehjä perhe :D. Taukki on taukki vaikka voissa paistaisi, ottaisi tuksun kainaloonsa ja muuttaisi sen kanssa sitten vaikka Marsiin, ensimmäisten joukossa.

-Mikäli tuleva poikalapsi on minun, tulen hakemaan ehdottomasti huoltajuutta itselleni. Haluan tarjota pikku tulokkaalle rakastavan ja ehjän perheen, Tauski kertoo Hymy.fi:lle.

– täähän on niin mahtava vitsi, että varmaan Tauskikin repeillyt tän sanoessaan ”ehjän ja rakastavan perheen… joopa joo.

Tahdot antaa pojalle ehjän ja rakastavan perheen, aiot siis antaa hänet adoptioon? Vai mistä tekaiset ehjän perheen?

NYRKKIPOIKA VAUHDIIISSA
TURPA KIIII JA VALOA KOHTI!!!!

Kuten pappavainaani sanoi: Älä poika sekaannu hevosiin, saat vain potkuja munille.

Nyt tällä jepellä on viimeinenkin lamppu päässä sammunut.
Ihan täysi valtakunnan pelle ja luuseri koko nuljake. Ei tuommoinen ole mikään mies, vaan täysin lapsen asteella.

Tauskille ja Hennalle tiedoksi, tätäkin luette, antakaa jo olla.

Tauski luulee olevansa vielä parikymppinen. Ainakin käyttäytyy samalla lailla, vaikka on jo kaksi pesuetta elätettävänä. Viisikymppisen miehen olettaisi käyttäytyvän viisaasti ja kypsästi, ainakin oma isäni tekee niin.

Huoh näitä viisikymppisiä lapsia, taukkia ja erästä J.P.ta.

Olis ollut aikoinaan viisas ja raskautunut keskisen hönön kanssa, ei tarvitsisi nyt luusereiden kanssa rahattomana ulosotossaan pyöriä, mutta ei ollut hepalla järkeä…

Onko tämä nyt se Tauskin suunnittelema koko perheen show?

tauskilla ei ole mitään toivoa vaatia lapsen huoltajuutta itselleen, jösses. avoimesti alkoholiongelmainen ja useassa suhteessa perheväkivaltaa kovasti harjoittanut mies, siinä vasta ehjä ja hyvä perhe tulevalle vauvalle. kannattiko tehdä lasta ollenkaan??

Tämä Keskisen loppuun ajama hennukkihan lähti ihan itse kälppimään, kun haluu elää tammervossissa, minä en ois tohon turhispipariin koskenut edes tikulla! säälittää tauski, kiva jätkä ja hyvä lauluntekijä sekä laulaja!

Juuri näin, hylkää raskaana olevan enkelivaimonsa, jota on rakastanut jo vuosikymmeniä, hyi, taukki, hyi!

Tauski on oksettava pelle. Ensin hän hylkää vaimonsa joka on raskaana ja sitten selittää tälläistä. Aikuistu jo. Et ole enää mikään teini, vaikka siltä yrität epätoivoisesti näyttää.

Taukki, jos kersa tulee, se on mahdollisesti sun vaikka olisi tyttökin. Maksut siitä tulee.

vartijat paikalla :D:D:D salli mun nauraa, tää perheen pää on niin humalassa vai, ettei pysty suojelemaan perhetään yhdeltä 55kiloselta naiselta, joo-o!

Järjettömän tyhmä äijä!! Vartijat paikalla muutossa, ja sitten haluaa yhteishuoltajuuden, joka tarkoittaa sitä että väkisinkin joutuu tuon Hennan kohtaamaan. Onkos silloinkin vartijat paikalla. Säälittävä luuseri.

Tauski hei ihan yleisellä tasolla vaan rakastavaan ja turvalliseen perheeseen ei kuulu väkivaltainen perheen pää. eikä myöskään narsistinen perheen pää. sellaiset perheen päät jotka hakkaavat vaimojaan ja lapsiaan kuuluu vankilaan. ihan vaan tiedoksi näin yleisellä tasolla Tauskille ja kaikille muillekkin ihmisille.

Raskaana olevat naiset ovat tunnetusti vaarallisia ympäristölleen. Jonkinlainen pihamaan miinoitus ja talon suojaaminen hiekkasäkeillä voi olla hyvä keino linnoittautua. Paljon vettä, muonaa, kynttilöitä ja patruunoita on myös hyvä olla varalla, mikäli linnoitustilanne kestää pitempään, eikä ratsuväki ehdi riittävän ajoissa apuun. Kyllä se tilanne laukeaa viimeistään siinä vaiheessa kun vaatekaupoissa alkaa kevätale.

just tankki ja armeija pihassa,henna tulee hävittäjällä tai näkymättömänä

Kun toisen turhakepariskunnan ero tulee joskus virallisesti ilmi, tuleekohan samanlainen lapsisekoilu.
Siis Mara ja Stepu.

tässä justiin on kaks jukisuuseden hakuista pelleä ja viel lapsella että sillai .niuanniemen paikka kummallekki

Miksiköhän pii mennä naimisiin. Toinen osapuoli tuntuu suorastaan imevän kuin kärpäspaperi sellaisia kumppani ehdokaita ettei siitä voi muuta tulla kuin tappelu. Usein jo alku taipaleella. Tietysti voihan kyse olla rahastakin, aina joku maksaa tällaisista jutuista. Jotkut saavat elantonsa näinkin.

Juurihan Taukki kertoi ettei varmaan halua olla lapsen kanssa tekemisissä? Nyt sitten hakeekin yksinhuoltajuutta?

Kaikki turhistyrkyt naiset tuntuu olevan jollain tapaa luonnevikaisia. Ja sitten perustetaan joku hikinen tanssiryhmä ja sekoillaan kerta pari viikkoon.

Oma kommentti