Onko tässä Suomen edullisin ja hienoin korona-ajan hotelliaamiainen?

Hymy uutisoi viime viikolla legendaarisen hotelli Ilveksen ”aamiaispussista”. Koronan aikana harvat hotellit ovat auki, ja buffet-aamiaisia ei järjestetä. Ilveksessä matkailija saa hakea vastaanotosta aamiaispussin.

Katso kuva pussin sisällöstä alapuolelta ja lue juttu täällä.

Pieni yksityinen hotelli Jollas89 pelaa hivenen eri sarjassa. Hymy sai vinkin Helsingin Jollaksessa sijaitsevasta entisestä S-ryhmän koulutuskeskuksesta, jonne entinen Sokos-hotellipomo Esa Palosaari perusti muutamia aikoja sitten yksilöllisen hotellin.

Siinä missä S-hotelli Ilves tarjoaa pussukkaa, entinen ”ässäpomo” Palosaari luottaa uniikimpaan toimintaan.

-Otimme kuvia aamiaisesta, joka tuotiin yöpymisen yhteydessä huoneeseen. Näimme tämän Hymyn Ilves-pussukkajutun, niin päätimme lähettää näitä, Jollas89:ssä majoittunut Hymyn lukija kertoo.

Eroa ketjuhotelliin on kuin yöllä ja päivällä. Aamiaisella näyttää olevan kaikkea mahdollista croissantista ja sämpylöistä hedelmiin, ja kaikkea siltä väliltä.

Pienyrittäjävetoisessa hotellissa ilahduttiin Hymyn yhteydenotosta.

-Kyllä kyseinen aamiainen kuuluu yöpymishintaamme, hotellista vahvistetaan. Korona-aikana huoneita kuulemma kaiken lisäksi pidetään tyhjänä majoituksen jälkeen pari päivää ennen siivoamista. Tämä on ylimääräinen varotoimi.

Huonehinta ei Hymyn tietojen mukaan päätä huimaa, 79 euroa yöltä kahden hengen huoneessa. Kaupunkihotelli Ilves laskutti Tampereella pitkästi toista sataa.

-Yksinyrittäjänä ainut keino selvitä on tehdä asioita rakkaudesta lajiin ja tehokkuuslaskelmiin panostamatta, 16-tuntisia päiviä puurtava yrittäjäpari kertoo Hymylle.

Kuva huoneeseen samaan hintaan tarjoillusta aamiaisesta (osa siitä) alapuolella.

Teksti:JT Tuomela
Avainsanat: hotelli, Ilves, aamiainen, Esa Palosaari, Jollas89

Kommentit

Oma kommentti