Osti sähköauton – maksaa osamaksut bensasta säästyneillä rahoilla – kokonaiskulut pieneni ja ajelee tuliterällä menopelillä!

Uusi sähköauto.

Hymy.fin lukija kannustaa hankkimaan sähköauton.

Autoilija on tyytyväinen valintaansa. Hän hankki uuden sähköauton ja nyt kertoo säästävänsä kokonaiskuluissa.

Hän kertoo bensalaskun olleen aiemmin kuukaudessa yli 300 euroa. Lisäksi taloutta rasittivat vakuutukset ja bensa-auton huollot.

Nyt hän laskelmiensa mukaan maksaa kuukaudessa vähemmän autoilunsa kokonaiskuluja ja ajaa tyytyväisenä tuliterällä sähköautollaan.

Miten se on mahdollista?

Autoilija kertoo, että nyt hänellä ei ole tuota reilun 300 euron kuukausittaista bensalaskua. Sillä on kuittaa suuren osan autoiluun liittyvistä kuluistaan.

Mies kertoo maksavansa auton osamaksua 200 euroa kuukaudessa. Maksuajaksi on sovittu pisin mahdollinen saatavissa oleva osamaksuaika. Hän hoitaa vieläpä vuosittaiset vakuutukset yli jäävällä osalla. Aiemmin bensalaskun lisäksi hän maksoi vakuutukset ja huoltomenot ylimääräisillä rahaosuuksilla.

Nyt uudella autolla ajaessaan hänellä ei ole huoltokuluja. Sähköä hän käyttää oman kodin latauspisteestä pääasiassa, jolloin sähkö on usein edullisempaa verrattuna noiden firmojen latauspisteisiin. Autoilijalla on pörssisähkösopimus.

– Olen todella tyytyväinen valintaani. Maksoin sähköautostani toukokuussa noin 32.000 euroa, koska auto oli tarjouksessa. Hinta on noussut jo 35.000 euroon. Lisäksi sain 2000 euron hankintatuen valtiolta. Valitettavasti sitä ei enää tällä hetkellä myönnetä. Lisäksi tein auton vaihdon sopivan ajoissa, jotta sain mukavan hyvityksen bensa-autostani, hymy.fin lukija kertoo.

– Kokemukseeni perustuen, hankkisin siltikin uuden sähköauton, vaikka tuo valtion sähköauton hankintatuki on jo poistunut, mikäli päätöksen auton hankinnasta tekisi nyt, hän lisää.

– Nyt voidaan mennä melko pitkään ilman suuria huoltoja, joiden on arveltu olevan aiempaa edullisempia. Autoa voi ajaa yhden polkimen tekniikalla, pelkästään kaasupolkimella, joten jarrupaloja se ei kuluta juuri ollenkaan, eikä öljynvaihtoihin kulu rahaa, kuten aiemmin, hän iloitsee.

Lue myös:

Sähkön hinta pilvissä, rahat tiukalla – tämä ruoka-annos alle eurolla

Lue myös: Tuohtunut isä: ”Ärsyttää ja suututtaa” – Hiki kastelee talvipukeutujat kaupoissa!

Alkoton ”kuiva” tammikuu – näin kehosi reagoi!

Tässäkö sähköautoilun sudenkuoppa? ”Järjetöntä pitää 4 tunnin taukoja”

Ärsyttää! – ”Naapuri kakattaa koiransa, ei pussia mukana”

Lisää mielenkiintoista luettavaa:

Heräätkö yöllä, etkä saa sen jälkeen unta? – Tässä vinkki lukijalta!

Yhä sävähdyttävämpi! – 57v. Elizabeth uusissa bikinikuvissa – voiko olla tottakaan?

Tiesitkö, miksi farkuissa on metalliset nastat? – siihen on selvä syy!

Hymy: Elli Haloo vaihtoi miestä!

Teksti:jarikupiainen

Kommentit

Ehkä hän osaa pitää pidemmän turvavälin ja ottaa lasivakuutus, tai ois ottanu lasivakuutuksen mielummin tapahtuman jälkeen eikä tulla julkisuuteen kertoo

Oma kommentti