Povipommi Elena Vikström kertoo ottaneensa yliannostuksen ja makaa nyt psykiatrisen sairaalan osastolla

Elämänsä iloista ja suruista avoimesti avautunut malli Elena Vikström on kertonut somessa ikäviä asioita.

-Ei sitä vahvinkaan jaksa, vaikka olisi aina nauravainen, Elena muotoilee.

Hän on julkaissut kuvia ambulanssista ja sairaalasta.

Nainen kertoo ottaneensa yliannostuksen lääkkeitä ja joutuneensa psykiatriselle osastolle. Elenan ikävästä kohtalosta kertoi ensinnä Härdelli-sivusto.

Elena kertoo täällä tuoreemmista kuulumisistaan ja avautuu asiasta lisää.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Elena Vikström, sairaala

Kommentit

Olen kyllä kanssasi Lumpeinen harvinaisen samaa mieltä. Ei ole kuoleman kielissä jos jaksaa postata sairasvuoteelta. Tätähän näyttää ihan kaikki julkisuudenkipeät nykyään harrastavan. Kun on oikeasti todella kipeä, todella kuoleman kielissä ja todella sekaisin ei postaile sairaaloista yhtään mitään.

Alkoholi ja huumeet aiheuttaa riippuvuutta,kuten myös tupakka ja jopa ruoka. Mutta yli kaiken taitaa mennä tämä julkisuus riippuvaisuus. Joku lähettää kuolin vuoteeltaan viestejä someen ja joku toinen kuvaa jopa synnytys-salista videoo nettiin. Nytkin melkeimpä kehuskellaan mitä myrkkyjä tuli syötyä ennenkuin joutui psykiatriselle osastolle. Mikä on tämä hinku ,että melkeimpä viimeisillään voimillaan sormet hakeutuu näppäimille ja sumuisan kipuisan katseen läpi suolletaan juttua someen… Onko se ehkä se,ettei oikeasti ole juurikaan mitään meriittejä takana,ei opiskelua ,ei ammattia eikä oikeastaan mitään muuta kuin se ,että on joskus saanut naamansa näkyviin jossain pilipali ohjelmassa tai tehnyt jotain ,josta maininta jonkun roskalehden takasivulla vasemmassa alareunassa,…. Nuo jutut kyllä naurattaa ,mutta sitten tulee jonkinlainen sääli….

Oma kommentti