Sara Siepin firman ensimmäinen tilinpäätös valmistui – hurjat tienestit!

Sara Sieppi perusti kaikessa hiljaisuudessa viime vuoden huhtikuussa Semihima-nimisen osakeyhtiön, josta lehdet uutisoivat vasta puoli vuotta myöhemmin lokakuussa.

Yleensä yhtiöiden tilikausi on vuosi, mutta se voi olla lyhyempi tai pitempikin, johtuen vaikka yhtiön perustamisesta kesken vuotta. Niin on Sara Siepin Semihima Oy:nkin kohdalla. Se teki vain 9 kuukauden tilikauden.

Missään ei ole vielä ehditty uutisoida Saran bisneksien tuottavuudesta, mutta Hymy-lehti hankki Saran yhtiön tilinpäätöspaperit käsiinsä.

Huima tulos! Hiljaiseksi vetää! Sieppi tahkoaa rahaa!

Yrityksen liikevaihto oli vain yhdeksän kuukauden ajalta 215 000 euroa. Voittoa se teki 123 000 euroa. Liikevoittoprosentiksi muodostuu näin ollen älytön 71,6 prosenttia! Jo kymmenen prosenttia olisi hyvä liikevoitto.

Kovat liikevoitot ovat yleisiä aloilla, joissa kiinteät kulut, kuten koneet, laitteet ja kiinteistöt eivät näyttele pääosaa – kaikki nojaa omaan tekemiseen ja osaamiseen.

Itselleen Sara on maksanut palkkaa mukavasti, yhdeksältä kuukaudelta henkilöstokulut olivat 54 000 euroa. Velkaa yrityksellä ei juurikaan ole. Voitto, 123 000 euroa, tarkoittaa siis sitä, että tuohon summaan päästäkseen Saran yritys on jo maksanut Saran palkat ja yhtiön verot – se on rahaa firman tilillä!

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Sara Sieppi, liikevaihto, Semihima Oy

Kommentit

Oma kommentti