Tallinnan-matka tuhosi Sepon elämän – näin kaikki tapahtui!

Seppo MykkänenSeppo Mykkänen kertoo veret seisauttavan tarinansa maaliskuun Hymyssä. Julkaistuamme verkossa pienen esittelyn Sepon tarinasta, juttu keräsi huikeat lukumäärät. Nyt Seppo valottaa hieman lisää sitä, mitä oikein tapahtui.

Seppo matkusti reissulle Tallinnaan, mutta palasi sieltä ilman näkökykyä. Hänet oli pahoinpidelty, rahat viety lompakosta ja tililtä. Sitten lähtikin jo oma emäntä, sydän alkoi reistailla, kaikki muutkin vaivat pahenivat. Hän masentui kaikesta. Seppo kertoo, että kaikki on mennyt – juttu täällä.

Episodi sai alkunsa, kun kuusikymppinen Seppo matkusti Tallink-hotelliin ja kirjautuessaan respaan kysyi, onko hotellissa illalla tanssia tarjolla. Pari naista sattui kuulemaan tämän ja tarjoutui oitis viemään Sepon tansseihin. Seppo ei siinä vaiheessa vielä noteerannut asiaa, mutta kun hän tuli takaisin aulaan kahville, naiset tuppautuivat hänen pöytäänsä.

-Kun jankutuksesta ei tullut loppua, suostuin naisten tarjoamaan matkaan tansseihin. Alkoholia en ole nauttinut kymmeneen vuoteen, Seppo selventää.

Seppo teki klassisen mokan. Hän meni pankkiautomaatille, ja toinen naisista pääsi lukemaan kortin tunnusluvun. Tansseihin oli pitkä matka, ja naisilla oli kyyti valmiiksi tarjolla. Hotellin pihaan kaarsikin vanha mersu kuljettajanaan mies mustassa nahkatakissa.

Sitten menikin jo muisti. Naiset lienevät pistäneet Sepon kahviin tyrmäystippoja.

Lue Sepon kohtalosta lisää maaliskuun Hymystä. Seppo on sittemmin hakenut korvauksia näkövammastaan. Miksi Valtiokonttori ei korvannut?

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tallinna, Seppo Mykkänen

Kommentit

hei dem.ym papat. pysykää kotona.nuoruus on ohi jo. teidän rahat lähtee niinku lapselta veis tikkarin.

ikävää seppo ,en ole koskaan käynyt talinnasa .vaikka virolaiset tykkää jopa rakastaa minua niin ei itä-blokki maihin .länteen seppo ,länteen sanoi rintintinkin vaikka ratsu ei liikkunut alla .

mersu ja kuskilla nahkatakki? olikohan naisilla kansallispuvut?

Känninen nisti olisikin hakannut koko porukan ja pöllinyt mersun.

helveetin tyhmä. ei voi ees perustella, että olin kännissä. näitä uusavuttomia vanhuksia on enemmän kun uusavuttomia nuoria aikuisia
NOLOO

No voi pas*a !!
Onpas käynyt huono tzägä.

Turvallisinta pysyä Suomessa. 😉

Seppo, nyt aika aloittaa se alkoholin otto uudelleen, niin menee nämä kädetykset kännin piikkiin, ei näitä kukaan selvänä voi oikeasti tehdä

mersu ja kuskilla nahkatakki? olikohan naisilla kansallispuvut?

Miksi meidän muiden pitäisi maksaa Sepon tyhmyydestä?

gun gyyti on galmiiksi darjolla, Zebbo lähdee. hey camoon hey beibee.

Oma kommentti