Tässä tulee kohu-Cheyennen ravintolaporttikiellon syy!

Hymy kertoi eilen julkkiskaunottarien välisestä suukovusta (lue täällä). Cheyenne Järvinen syytti entistä Miss Helsinkiä Rosanna Kuljua kaksinaismoralistisesta käytöksestä, sillä hänen mielestään Rosanna somekiusasi häntä samalla kun saarnasi julkisuudessa sitä vastaan. Nyt puhuu Rosanna Kulju.

Cheyenne kirjoitti blogissaan myös saaneensa porttikiellon helsinkiläisravintolaan, jossa Kulju emännöi.

-Tuo porttikielto johtui siitä, että ravintolassa oli seurue, jonka kanssa hän on polttanut siltansa, selvittää Rosanna Hymylle.

Kyse ei ollut kuulemma hänen henkilökohtaisesta päätöksestään.

-Kyllä hän (Cheyenne) tietää tismalleen mistä on kyse. Hänen kanssaan on vain vaikea keskustella asioista, koska hän on estänyt mut joka paikasta.

Salarakas Cheyenne uskomattoman rohkeana!

Rosanna toteaa Hymylle, ettei hän hyväksy kiusaamista somessa. Hän pahoittelee, että totesi nettikeskustelussa Cheyennestä ikävään sävyyn.

-Kommenttini oli tyhmä ja turha, vaikka tässä asiassa onkin todella paljon historiaa. Oli silti hieman ylimitoitettua irrottaa nuo kommentit kontekstistaan ja laittaa ne ”Tapa itsesi’ -blogiotsikon alle.

Rosanna Kulju toteaa aina yrittäneensä auttaa Cheyenneä. Hän on myös puolustellut naista läpi monien kohujen.

-Tämä on kuitenkin jo kolmas postaus minusta hänen blogissaan. Se on ihan riittävää jo, enkä haluakaan enää olla hänen kanssaan tekemisissä. Toivon hänelle kuitenkin hyvää ja kaikkia onnistumisia.

Jutun pääkuvassa Rosanna Kulju

Teksti:JT Tuomela
Kuvat:Arkisto
Avainsanat: Cheyenne Järvinen, riita, Rosanna Kulju, sanasota

Kommentit

Oma kommentti