Kuva: Mona Salminen/ Universal Music

Uudet Reissumies-pussit jakavat mielipiteitä – nyt puhuu Reissumies-malli PastoriPike

Fazer tiedotti viime viikolla uudesta Reissumies-kampanjasta. Marraskuussa klassikkoruisleipien pusseissa tullaan näkemään Dakota Robin, PastoriPike ja Marko Jantunen. Fazerin mukaan tarkoituksena on tuoda esiin monimuotoisempaa mieskuvaa. Tempaus on herättänyt runsaasti keskustelua sekä puolesta että vastaan.

Rap-artisti PastoriPike kommentoi muutama päivä sitten Instagramissa kampanjan aiheuttamaa palautevyöryä.

– Mä jotenkin osasin odottaakin sitä, että tumma mies reissumiehenä herättää haloon, mutta että se ärsytti ihmisiä NÄIN PALJON, se tuli mulle kyllä yllätyksenä! Ihmiset yrittävät kaivaa mun menneisyyttä ja linkittää, miten mä olen ollut rikollinen jne.,  mutta se ei tehoa muhun – mä olen jo tuonut itse ne asiat esille, koska nimenomaan vaan tuomalla ne esille, mä voin jeesata muita! PastoriPike muotoilee.

Räppäri viittaa ”rikollisella” nuoruudessaan tekemiinsä rötöksiin. Sittemmin hän on löytänyt elämäänsä rauhan uskoon tulemisen myötä.

– Tämä on yksi syy, miksi mä haluan olla esillä, miksi mä haluun tehdä musiikkia ja miksi mä haluan myös olla futisvalmentaja junnuille – mä haluan auttaa ja tukea niitä, jotka kokee päivittäin sen, että ne ei kuulu joukkoon syystä tai toisesta, PastoriPike lisää.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Dakota Robin, kampanja, mallit, Marko Jantunen, PastoriPike, Reissumies

Kommentit

Oma kommentti