Valjakkala haki töihin! – Osallistu keskusteluun!

Juha ValjakkalaNikita Fouganthine, entinen Juha Valjakkala, bongattiin toissapäivänä Helsingin Haapaniemenkadun työvoimistosta työnhausta.

Maastohousuihin sonnustautunut pariskunta Nikita ja Alexandra Fouganthine oli liikkeellä yhdessätuumin ja herätti paljon supinaa ja kuisketta.

-Nikita jonotti kiltisti omaa vuoroaan. Hän oli hyvin reippaalla ja iloisella mielellä, Hymylle juorutaan.

-Hän mitä ilmeisemmin ilmoittautui työttömäksi työnhakijaksi.

Osallistu keskusteluun Fouganthinesta tämän uutisen alla. Muista asiallinen kommentointi!

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/kolmoismurhaaja-valjakkalan-haastattelu-hymyssa

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/nyt-puhuu-vanki-juha-valjakkalan-vaimo-mieheni-ei-ole-hirvio

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Nikita Fouganthine, Juha Valjakkala

Kommentit

Kuolemantuomio on liian helppo, eihän siinä joudu kärsimään. Kyllä se jokapäiväinen polttelu hehkuvalla hiilihangolla aamuin illoin olisi oiva rangaistus…herättäisi ehkä sen sortin pelkoa että kyllä rikokset vähenee. HEH!

asiallista meininkiä. täytyy tarjota nikitalle kaljat jos törmätään helsingin raitilla 🙂

Ihan yhtä järkyttäviä tekoja. Minun mielestäni pitäisi olla kuolemantuomioa tuollaisista teoista suomessakin voimassa. että oikeus toteutuisi

en tarikoita mitään mielipidevankia vaan vankia joka on istunut linnassa toisenmaan painostuksen takia. ”valjakkala” on istunut 5-8vuotta pitempään linnassa kuin muut murhamiehet ja murhaajaraiskarit ja nimenomaan ruotsinpuolelta tulleen painostuksen takia. perustan väittämäni vuosienvarrella lehdistön kirjoitteluun asiasta. verrataampa kyseisen herran tekosia tähän toiseen entiseen ”julkkis” elinkautisvankiin joka pääsi vapauteen muistaakseni istuttuaan päälle 10v ja ei muistaakseen ollut edes miehen ensimmäinen elinkautistuomia tosin vapaus loppui varsinlyhyeen ja tuli pakkohoitoon lähtö. ”valjakkalan” tekoset ei ollut mitään verrattuna kyseisen kaverin tekojen raakuuteen ja järkyttävyyteen.

Poliittinen vanki? Tuo on ehkä ”hauskin” näkökulma. Mielestäsi hänet olisi tullut vapauttaa muutaman vuoden sisällä? Ampuu kieltämättä yli. Hänet olisi tullut tuomita elinkautiseen asiasta!

kyllähän se on niin , että kyseistä kaveria voidaan pitää poliittisena vankina ja istunut näin pitkään ruotsin painostuksen takia, ei muutakon haastamaan suomen valtio ja ruotsi oikeuteen ja korvauksia hakemaan. tsemppiä vaan ja oo ihmisiks.

Joo.. olisi se hyvä jos tuo mies viisastuisi! mikään ei olisi parempi kun joku pääsisi eroon rikollisesta elämästä! mutta harmi… näin ei valitettavasti tule olemaan!! ennen juhannusta on mies jo takaisin telkien takana!

Yli 20 vuotta on aika vähän aikaa siitä, että hän riisti koko perheen hengen. Ei sellaista tekoa voi millään tavalla hyvittää vankilassa.
Häneen ei koskaan tulla suhtautumaan normaalisti. Kieltämättä itseä hieman pelottaa ajatus, että tuollainen henkilö päästettiin vapauteen ja häneen voi törmätä missä vain. Eihän edes näytä tervejärkiseltä.

Uskonpa jopa, että Valjakkala tahtoo jäädä julkisuuteen. Mutta ellei tahdo, hänen pitäisi jo antaa olla. Yli 20 vuotta sentään istunut. Se on hemmetin paljon se.

Mies on loppuelämäkseen leimattu. Kyllä minä päästäisin hänet jo eläkkeelle.
Annetaan hänen nyt rauhassa sopeutua arkeen. Vai tuleeko hänestäkin lehtien sivuilla roikkuja.
Onnellista elämää nikitalle

Muistaako kukaan – siis yli 30vuotiaat, että:
Olin 1988 silloisen vaimoni kanssa ruotsissa matkailuautolla lomalla.
Koska emme lukeneet uutisia, emmekä näin ollen tienneet tapahtunutta ihmettelimme Ruotsalaisten suhtautumista meihin Suomalaisiin.
Huoltoasemilla, kaupoissa jne.
No, selvisihän se!
Tultuamme Suomeen kyllä hävetti.
Tämä polkupyörä varas – siis POLKUPYÖRÄ VARAS – tappaa perhee,
isän, äidin ja pojan ja minkä vuoksi?
Jäätyään kiinni polkupyörä varkaudesta, silloisen tyttöystävänsä kanssa.
Mies tuomitaan ja toinen tekijä pääsee juridisen muodon vuoksi muutamalla
vuodella!!!
Nyt tämä sama polkupyörävaras laittaa vapauduttuaa päälleen
ruotsin maajoukkueen paidan ja kävelee rehvakkaasti Riihimäen keskusvankilasta ulos – kuin suurikin rikollinen.
Jopa Ylen: lähetysauto oli ollut molemmilla porteilla passissa!!!!
Sen nyt ymmärtää, että Alibi on kärkkymässä ”uutista” – mutta Yle?
Ns. vaimo kertoo että mies on vaaraton ja jokaisella on oikeus anteeksi antoon.
Se on totta, mutta mitä herra ”polupyörävaras” on tehnyt ansaitakeen
anteeksiannon?
Vaimo on ”päässyt tv:hen, mitä hän tuskin olisi ”aikaisemmassa elämässään pystynyt tekemään.
Lopputulos on se, tämä pariskunta maksatta toisen elinkautisen veronmaksajien rahoilla, korkeintaan ns. ”työllistetyissä töissä” ja kertoo
lehdissä, kuinka suhde on mitä lämmin (500e) ja kuinka joskus tulee
riitoja (300e).
Hoh hoijaa! Mikä saisi suomen kansan koulunpenkille opiskelemaan.
Luulin, jo että Nykänen riitti heille, joilla ei omaa elämää ollut!

Niinhän se on, että kun vapautuu vankilasta ja ei ole työpaikkaa niin pitää työnhakijaksi ilmoittautua jotta saa rahaa. Tai toki muutenkin saisi toimeentulotukea mutta sitä alennettaisiin 20%.

Tai jos puolisolla on tuloja niin ei saa välttämättä tt-tukea mutta työttömyyskorvausta voi saada.

Niin siis mikä on tämän jutun pointti? Mies pääsee pitkän tuomion jälkeen vankilasta ja ilmoittautuu työvoimatoimistoon… hohhoijaa. Ei sitten tullut hirvetä kauhisteluketjua tänne.

Hyvä Juha! Mukavaa, että olet noin oma-aloitteinen. Toivottavasti löytyy. Jos olisin sielläpäin ja olisi jotain tarjota, ilman muuta olisi ovet avoinna työhaastatteluun. Peukut pystyyn ja onnea! Onnea muutenkin uuteen elämään.

Tässä se nähdään. Oli jo aikakin Juhan päästä pois. Nyt hän voi osallistua kunnialliseen työhön ja veron maksuun.

Tekisi mieli kirjoittaa täysin asiaton kommentti (ei siinä mielessä, että kirjoittaisin jotain törkeää vaan siinä mielessä, että minulla ei ole asiaa). Hienoa, että työtä vailla oleva ihminen menee työvoimatoimistoon ilmoittautuakseen työnhakijaksi – täysin riippumatta siitä kuka tuo henkilö on. Toivotan Nikitalle onnea työnhaussa.

Oma kommentti