Mitäs suhdepelleilyä tämä on, Martina Aitolehti ja Stefan?

Pääsiäinen näyttää olevan joillekuille noitien ja pahojen henkien aikaa. Ainakin niin voi päätellä siitä, että Hymyn tietojen mukaan Martina Aitolehden miesystävä Stefan olisi suivaantunut emäntäänsä ja poistanut tämän kokonaan Facebook-kavereistaan.

Myöhemmin Stefu on palauttanut kaveruussuhteen avovaimoonsa kuntoon.

-Heillä on mennyt todella huonosti jo syksystä alkaen. He erosivat pariksi viikoksi syksyllä, mutta Martina ylipuhui miehen takaisin. Myös syksyllä Stefu poisti Martinan FB-kavereistaan, Hymylle juoruillaan parin lähipiiristä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Martina Aitolehti

Kommentit

lähipiirille. oon aidosti iloinen ja samalla ihmeissäni, jos heillä menee hyvin, mitä ikinä se tarkoittaakin. ja talouskin on kunnossa? eikö?

KUINKA KAUAN KUN SUN TÄYTYY
TÄÄLLÄKIN PUOLUSTELLA.OOTKO
SIIDERI AA OLET….

ehdin viellä kauppaan tänään, muista ostaa maitoa, voita ja suklaakakku

Voin lähipiiristä kertoa, että Martinalla ja Stefanilla menee hyvin eikä tällainen mustamaalaaminen aiheuta muuta kuin hymähtelyä. ”Hankkikaa elämä”

Kamalaa! Miksi Suomessa on näitä väsyneitä wannabe-julkkiksia ja ”artisteja”? Ei helvetti sentään mitä pelleilyä…

Sillähän on rojut torvessa. Pahansisuista akkaa ei kukaan kauan kestä.

Ihmekkös tuo, kuka nyt jaksaisi jatkuvasti kuunnela/katsella marttyyrin kiukunpuuskia? Nähtiinhän se jo edellisessä suhteessakin kuinka lapsellinen marru on. Olis nyt edes mukulat jättänyt tekemättä, vai eikö se tosiaan tiedä mikä on ehkäisy ?

Kyllä tämä Stefu on jättämässä Martinaa mutta nainen vastustaa. uusi mirri
on kehissä siis stefulla.

Tuolla jossain ketjussa oli miten oli räkässyt räkälunssin lapsipojun naamalle. eikö tämä ole jo liikaa.

Martinalle jaksamista ja onnea elamässä!Olet värikäs persoona ja ihana tyttö äiti.Rakkat ihmiset positiivisuutta ja hymyä.

Joo mä luin sen voi hyvää päivää kyllä on JO karseempi kuin tuksu.

Hymy on ainut media Suomessa joka USKALTAA kirjoittaa asioista niiden oikeilla nimillä! Nyt haastattelua kehiin tästä Stefanista!!!!!

minä kyllä annan pointsit tälle stefanille siitä, ettei ole missään vaiheessa mistään hinnasta tullut julkisuuteen! varmasti on yritetty monelta taholta, eikä vähiten huomiohu*ra emännältä?!

Martina on kaunis ja sexy! Mutta raskaana ollessaan näyttää ihan turvonneelta lehmältä. Silikoonit on liian isot yhessä turvonneen pötsin kanssa.

Joskus aika useinkin kun lukee esim Martinasta, Tuksusta, Henna P:stä jne, että eivätkö tosiaan näe omaa typeryyttään, siis niin läpinäkyvää. Ja ihan säälittää Marttiina kun kattoo miten alaspäin on mennyt. Kunhan Esko pysyisi kaukana ja olisi tyytyväinen, etä pääsi eroon. Lapsesta pitää pitää huolta ja niin ainakin Esko tekee.

Välillä rakkaudessa leiskuu, ei se niin vakavaa oo. Martinalle ja kullalle vauva tulossa. Vauvat on niin ihania. Onnea paljon.

Martsa on kunnon whitetrash, riitaa haastava, uhkaileva nainen ja todella ilkeä, itserakas kuspää.

Syksyllä Stepu vaihtoi suhdestatuksensa sinkuksi, yhtäkkiä. Olisiko viikon tai kaksi ollut sinkku status.
Nyt ilmeisesti ei ole koskenut tähän, mutta muuten kyllä poisti Martinan kavereistaan kokonaan. Ja myöhemmin palautti takaisin.

Mikä juttu mahtaa olla, joka paikassa juorutaan että Stepulla uusi nainen jota ei enää yritä edes salata, jopa tarkkoja tuntomerkkejä on kerrottu, lisäksi jotku ovat laittaneet saaneensa kuvamateriaalia heistä…? Onkohan kuvamateriaali saavuttanut Hymyä….

Kylläpä oli steffellä kaunis nainen kainalossa eikä ollu viiksivallu.

Ei kai tota marttia kukaan suht.terve viitti katsoo jää ku nalli kalliolle taas,kuten eskonki kans

Marsu on jo menneen talven lumia. Steffe maksaa elatusmaksut, mut se siitä.

Joopa joo, erilaiset ja erilaiset… Aatukin oli taatusti erilainen ; ) Vauva on Ämmälle erityisen tärkeä – linkki, kontakti ja elinikäinen side rikkaaseen sukuun. Tuskinpa perhe lehtolastakaan jättää huomioimatta.

Olen eestiläinen naine,opiskelin lähihoitajaksi ja auttan vanhuksia,ihmettelen suomalaiste viha Martina kohtaan. Erilaiset ihmiset on rikkautta ja maailma olisi kovin tylsä paikka, kun kaikki olisime harmaita hiiriä.Martinassa on särmä ja luoneetta. Onnea Martinalle ja vauvalle!

Hei käykääs lukees miten joku sekoilee tuolla suomi24 julkkisjuoruissa,koko ajan uusia martinaa haukkuvia viestejä 😀
Sitten laittelee plussia itsellee,ja miinuksia niille jotka hänen sekavaa käytöstään arvostelee.

Tännekkin hän on ängennyt.

kyllä sen nyt jokainen tietää et ei tästä mitään tuu

Aitolehdon pitää kohta pyöräyttää vielä yks mukula eri miehen kanssa niin on sitten samoissa saavutuksissa kuin äitinsä (3lasta,3eri miestä)

Tää oli ihan ylläri tietoa,mut toivon et Esko ei ota takas ees hädän hetkellä!!!

aitolehti janica ja tää tauskin ex eukko kaikista paistaa ällö vittumainen inho ulos niilujaa ettei kyl ikinä saa mitää onnistuuu pitkään

Ja niitä Aitolehti-ketjuja myös sinä tunnet lukevan erittäin aktiiviseeen tahtiin!

Ja yhtä aktiiviseen tahtiin sä niitä jaksat kommentoida!

Huomaatko, kun teet itsestäsi täyden pellen?

Ts. sinunlaisesi pellethän takaa jatkossakin Martina-ketjujen suosion!

Ymmärsitköhän mitä tarkoitan? Epäilen että et!

Jollain hiukan seonnut pää tuolla suomi24 julkkisjuorut keskustelussa:D
Koko ajan tulee uusia aitolehti-ketjuja,sisältö kaikissa melkeinpä sama.Kuvitteleee jopa että aitolehti vastailee hänelle sinne:D

Martsulla on vaihdevuodet kun ei tule toimeen kenekään kans.

Viiksi sai ”ihanan miehensä taas kotiin” tolla keskenmeno peloittelulla. No, Stefu sanoi tulevansa takaisin niin nopsaan kuin vaan pääsee.

Ihmisen yleissivistyksen tunnistaa pöytätavoista. Ja jos ruokailutavat ovat hallussa, myös ruokapöydän (ruokailuvälineiden) kattamisen tulisi sujua vähintään alkeellisesti oikein. Tämä numerolehden uusimman blogin valokuva kertoo kaiken tarpeellisen – kova pyrky on alemmasta keskiluokasta muutama porras ylöspäin. Vihalla, vimmalla, kyynärpäitä ja karkeaa kieltä käyttäen. Jäämme odottamaan lopputulosta.

Miksi Viiksi-Maralle kasvoi viikset Tallinnan-reissulla ja vieläpä yhdessä yössä?

Siksi kun sen turparustinkia on niin kiristetty että, tuli jo huulipartakin sieltä haarovälistä nokan allle!

Hei HYMYn toimitus!!! Tehkää kunnon haastattelu Stefanista ja/tai siitä sen superkauniista nuoresta exsästä!! Kyllä nyt törky-petturi-ämmä saa maistaa omaa lääkettään ja kunnolla!!! s..tanan j.ko.asia;-I

Jotenkin surullista. Siis Marinahan vaikuttaa aika järkyltä, mutta ilmeisesti kuvitteli sitten saavansa pidettyä Stefanin tuon lapsen avulla. Stefanin puolella on kyllä myötätunto, kun joutuu lapsen takia olemaan tekemisissä Martin kanssa 🙁

huhutaan stefun uudesta blondista! nyt lehdet tekemään reportaasia kentälle, onko mara jäämässä yh:ksi!

se on julkaissut erittäin läpinäkyvän blogipläjäyksen seiskassa, oisitpa hiukan älykkäämpi martina ja osaisit paremmin pitää niitä kulisseja pystyssä. voe voe…

Väkivalta-martina on varmaan uhkaillut stefu-neitiä ja pakottanut sen jäämään suhteeseen!

Hullua elämää nämä ” julkkiskaunottarien” suhdekuviot. Yks on paksuna ja sitten tämmöstä ja toinen bimboblogisti ei osaa päättää ollako lapsen ikäisen pikkuppjun kanssa yhtäaikaa vai eriaikaa vanhan avomiehen kanssa ja kolmatta jo pukkaa kehiin.. Nämä naiset eivät ole henkisesti terveitä.

Käykääs suomi24 kotimaiset julkkikset katsomassa miten Aitolehden seuraaminen on suistanut mielenterveyden raiteiltaan yhdeltä julkkisnarkkarilta.

kuulin heidän naapuriltaan saman eli mara oli liikkunut hesassa. sen mutsi yrittää sekoittaa pakkaa.

Tota ajattelimmekin kun yksi luupää väittää heidän olevan Levillä ja kuitenkin viiksi mara nähty läskin koiransa kanssa täällä hesassa. se ihme barbara on kun kahdessa paikassa pystyy oleen samaan aikaa.

STEFANILLA UUSI NAINEN JA SIITÄKÖS VIIKSI MARA RAIVARIT SAI.TÄMÄ FAKTAA.

Toivottavasti saavat asiat kuntoon kun on lapsikin tulossa.

Odotan jo Martinan koottuja selityksiä blogissaan. Joko ei sano mitään vaan kertoilee vaan miten hienoo hänellä on noin yleisesti ollut, oltu siellä ja täällä, tehty töitä, i ha naaaaa.
Tai sitten ei bloggaa nyt lainkaan vähään aikaan.
Tai sitten väittää että se oli taas joku tietokonevirhe kun poistuin Stefun kavereista.
Ehkä myös pitkä sepustus miten auvoisa suhde hänellä on, on aivan mahdolllista.
Eikö laittanut pitkiä ylistyspuheita Eskosta juuri ennenkuin erosivat.
Kulisseja ehkä koittaa yhä pitää pystyssä, näin luulen. Liian noloa myöntää mitään.

Onhan tuolla suomi24 ketju
miten kauan kestää toyboyn ja viiksi maran suhde.Hulluhan se kundi on jos tollasta harmaa ihoista lehmää katselee ja maksaa.

Siemenet sisällä eli homma klar…

Stefan ei taida olla penaalin terävin kynä:)

Hyvä Hymy, taas kerrankin joku lehti kommentoi näiden pöljäkkeiden tsekoiluja.
Miten lapsellista. Ei näkynyt Martinaa miehensä fb tänään paitsi ilmeisesti kohun alettua näkyi taas, olisiko viiden maissa iltapäivällä laittanut Martinan takaisin.
Päättäkää jo oletteko yhdessä vai ette.

Oma kommentti