henkilöllö

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 844 total)
 • Author
  Posts
 • henkilöllö
  Participant

  Se minua vaan kovasti kiinnostais tietää, mitä tunkki oikeasti aattelee omasta nykyisyydestään?

   

   

   

  henkilöllö
  Participant

  Mökkireissuista tuntemattomien kanssa kysytty, niin minä en kyllä lähtis kolmen naisen kanssa mökille. Helevetti sentään minä ennää jaksa vanhamies kaikkia naij…. Eikä kun Delikalle vastaus jos vielä näkee, että reppuselkäreissua itäkairaan olis tänä vuonna taas tarjolla kun pitkästä aikaa pääsee hanheekin yrittämään.

  Anteeks näätykäiset täys offitopiikki.

   

  henkilöllö
  Participant

  Nimimerkki ”Aija” on kyllä jossain määrin oikeassa. Ei tämä palsta ole yhtä hauska kuin ennen. Parhaat on poistuneet ikävä kyllä. En minäkään näe siinä mitään hauskaa, jos joku laittaa kuvan jostain saunalautasta mahdollisena Tuksun kulkupelinä ym.

  henkilöllö
  Participant

  vanha juappo
  Participant

  Siunausta Tuohi-Aivo, Älykkö mopsi ja Hymy7+ Olen nauranut niin helvetisti teidän jutuille. Pikku siunaukset muillekin, maiskis.

  Mitä helvetin nauramista jutuissa oikein on? En ymmärrä.

  henkilöllö
  Participant

  Ainoa missä vikaa, on minun oikeinkirjoitukseni prkl näköjään

  henkilöllö
  Participant

  Mitä ihme nestekaasupostia te näätykäiset käytäät? Foorumihan pelittää kuin junanvessa.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 216 #205692 Ilmoita asiaton viesti
  henkilöllö
  Participant

  Koiran kostostosta teen het oitis maanantaina rikosilmoituksen, ku herjaa minua mielenterveysongelmaiseksi.

  henkilöllö
  Participant

  Jotain Tunkki videoitako? Kiitos ei. Haluan säilyttää hyvät ruokahaluni😐

  henkilöllö
  Participant

  No nyt tulee mielenkiintoista, nimittäin että, joko piakkoin Tunkki kommentoi sen ensimmäisen kerran Saara Aaltoa, vai tukkiiko yhä lisääntyvä kateus edelleen Tuksun homerturvan? Samaan aikaan, kun Tunkki vetää parhaassa tapauksessa parin räkälän joulukiertuettaan, niin Saara Aalto tekee laajan kiertueen Suomen kirkoissa😄

   

  Tosi mielenkiintoista vai mitä näätykäiset?

   

  henkilöllö
  Participant

  Vakkarinäätykäisissä on ilmeisesti melkoisia kettuja, taikka lampaita susien vaatteissa. Olen myös kummastellut sitä, että aina kun tulee joku Tunkin nykyisistä tai entisistä hovijäsenistä palstalle jotakin kertomaan, niin alkaa kauhea höökiminen ja poushäätämis atakki kyseisiä ”tietovuotoja” kohtaan. Tyttönäätien taholta tietenkin. Ne on ne tippaleipäaivot niin kovin käsittämättömät.

  henkilöllö
  Participant

  Kun kerran jälleen Myhyä näätäpalstoineen sekä näätineen kaikkineen viedään oikeuteen, niin nytten tulisi maassamme ottaa käyttöön raipparangaistus. Ilmottautuisin oitis vapaaehtoiseksi pyöveliksi. Olisi se upean mahtavaa huimia tyttönäätykäisiä vähän raipalla🤗…oi että. 😋

  henkilöllö
  Participant

  Herne sulle edelleen se kysymys, johon et ole antanut kunnon vastausta vaikka kuinka jankuttais ku akat. Elikkäs, että mikä hemmetin motiivi sulla on ollut edes yrittää tukea Suomen melkein tunnetuinta kusipäistä kusipäätä? Etkö todellakaan löydä ketään tukeasi tarvitsevaa rehtiä ihmistä? Kerroppas nyt kerrankin se motiivisi ihan rehdisti. Äläkä vetoa siihen, että ”kun ei tunneta kumminkaan” sillä minä kyllä jo tunnen sinut. Olet ihan kuvien kera levinnyt näätäjulkisuuteen 😀 Sitäkö sinä haitkin?

  Mitä ”mahdollistamiseen” tulee, niin juuri sillä ”tukitoiminnallasi” sinä olet osaltasi mahdollistanut Tunkin jatkaa sekoiluaan.

  henkilöllö
  Participant

  Muista jutuista nyt viisveisaan, mutta kunhan Herne kertoisi, että miltäs nyt tuntuu? Onko pahastikin mämmänneen fiilikset?

  henkilöllö
  Participant

  Joo se paskainen loppu lähenee. Onhan Tunkki ollut kyllä lajissaan ainoalaatuinen ja lyömätön. Laji vaan on hieman inhottavan kyseenalainen.

  henkilöllö
  Participant

  Ainotse herätti nostalgiaa palstasta. Itse kaipailen Delikkaa. Jäänyt mieleen seksikkään upea ääninäytteensä naurahduksistaan. Delikka rakas tuu takas. Kannan sinut reppuselässä kyllä pahimpienkin rimpisoiden yli. ❤️🙂 Monia muitakin mukavia muistoja on jo ”edesmenneiden” näätykäisten jutuista. Siis ”tuut ja muut” Tunkin pulustelijat. Meitä on niitäkin, jotka jo kauan ollaan analysoitu paskiaista.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 844 total)