henkilöllö

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 850 total)
 • Author
  Posts
 • henkilöllö
  Participant

  Hyvää uuttavuotta näätykäiset ja : 1.1.2021 at 17:43 nimimerkiltä ”mummeli18” järkevin kirjoitus pitkään aikaan tällä palstalla. Kannattaa joidenkin lukea ihan ajatuksella. Palstalle kun on tullut sellaisia piirteitä. jotka ihan suomeksi sanottuna vituttaa lähinnä. Eipä tätä juurikaan enää olekaan viitsinyt seurailla. Mitä nyt näin karapuloissaan ajankuluksi. 

  ILM

  henkilöllö
  Participant

  No joo. On se vaan harmillista, että tuonkin Tunkin äpärän piti maailmaan syntyä. Mitä niihin veikkailuihin tulee, miten tuon penikan käy, niin ihan ilmiselvin ja oikeaan osunut veikkaus on, jotta tuo lapsi poloinen on jonkin ajan päästä adoptoitavana. Ei siihen mitään lastensuojeluja tms tarvita. Se muutama kuukausi , tai vuosi korkeintaan kun Tunkki on saanut leikistä tarpeeksi ja pentu saa häipyä.

   

  Ei se kyllä helppoa tule adoptiovanhemmillakaan olemaan, kun kyseessä on Tunkin jälkeläinen. Siinä vielä vaaditaan maksua tavarasta. Siis lapsesta.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 244 #246533 Ilmoita asiaton viesti
  henkilöllö
  Participant

  utta miten itkee Veijo? Vituttaakohan sitä?

  henkilöllö
  Participant

  Juu taas on ”seiskajournalismi” loistanut ja gallupkysely meneekin, että onko Tuksun ja Tuksusta niinsanotusti ”uutisoivan” Seiskan jutut vaikuttaneet kuinkakin paljon siihen, uskotteko ylipäänsä enää yhtään juorulehtien juttuihin?

  henkilöllö
  Participant

  Galliano pidäppä turpasi kiinni vaikkapa. Turhanaikaista vänkäämistä vaan sun juttusi. Mitä tuota turhia semmoisia.

   

  henkilöllö
  Participant

  Miksei se keskity vaan siihen yhteen ainokaiseen hommeliin, missä voisi olla edes jotain menestymisedn mahiksia. Elikkäs prostituoituna. Vaikka kyllähän se voipi sitäkin harjoittaa. Vai onko liian laiska siihenkin touhuun?

  henkilöllö
  Participant

  Noniih. Se siitä vielä puuttukin sen pikku-tunkin touhuista se laulajaksi ryhtyminen. on ne kyllä omituisia vouhakkeita koko pesue 😀

   

  henkilöllö
  Participant

  Toivottavasti alkaisi se Tunkin blogi siinä roskalehdessä ja kommentointeineen kuten joskus ennen oli. Silloin sain muutaman kerran Tunkin suuttumaan totuuksia kommentoiden 😀

  henkilöllö
  Participant

  Se minua vaan kovasti kiinnostais tietää, mitä tunkki oikeasti aattelee omasta nykyisyydestään?

   

   

   

  henkilöllö
  Participant

  Mökkireissuista tuntemattomien kanssa kysytty, niin minä en kyllä lähtis kolmen naisen kanssa mökille. Helevetti sentään minä ennää jaksa vanhamies kaikkia naij…. Eikä kun Delikalle vastaus jos vielä näkee, että reppuselkäreissua itäkairaan olis tänä vuonna taas tarjolla kun pitkästä aikaa pääsee hanheekin yrittämään.

  Anteeks näätykäiset täys offitopiikki.

   

  henkilöllö
  Participant

  Nimimerkki ”Aija” on kyllä jossain määrin oikeassa. Ei tämä palsta ole yhtä hauska kuin ennen. Parhaat on poistuneet ikävä kyllä. En minäkään näe siinä mitään hauskaa, jos joku laittaa kuvan jostain saunalautasta mahdollisena Tuksun kulkupelinä ym.

  henkilöllö
  Participant

  vanha juappo
  Participant

  Siunausta Tuohi-Aivo, Älykkö mopsi ja Hymy7+ Olen nauranut niin helvetisti teidän jutuille. Pikku siunaukset muillekin, maiskis.

  Mitä helvetin nauramista jutuissa oikein on? En ymmärrä.

  henkilöllö
  Participant

  Ainoa missä vikaa, on minun oikeinkirjoitukseni prkl näköjään

  henkilöllö
  Participant

  Mitä ihme nestekaasupostia te näätykäiset käytäät? Foorumihan pelittää kuin junanvessa.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 216 #205692 Ilmoita asiaton viesti
  henkilöllö
  Participant

  Koiran kostostosta teen het oitis maanantaina rikosilmoituksen, ku herjaa minua mielenterveysongelmaiseksi.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 850 total)