Julkkiskaunotarten kissatappelu jatkuu – nyt hyökkäsi Cheyenne!

Kohukaunotar Cheyenne Järvinen kirjoitti jokin aika sitten blogissaan kuinka häntä kismittää nettikiusaamisen vastustajana esiintyminen ja siihen itse syyllistyminen. Piikki oli kohdistettu missi Rosanna Kuljulle. Rosanna vastasi, mutta Cheyenne jatkaa julkista keskustelua.

Näin Cheyenne kirjoitti blogissaan (juttumme täällä). Ja näin Rosanna siihen vastasi (juttumme täällä).

Nyt Cheyenne haluaa puuttua Rosannan viime lausumiin. Näin hän sen tekee:

-Rosanna voi pyytää julkisesti anteeksi niin paljon kuin haluaa, mutta niillä ei ole merkitystä, kunnes on sitä minulta itse henkilökohtaisesti pyytänyt. Jouduin estämään hänet, sillä hän rupesi solvaamaan ja haukkumaan minua entisestään todella rumasti ja ilkeästi, eikä minun tarvitse tuollaista kuunnella. Hän on aikaisemminkin piilokiusannut minua, jonka seurauksena hän haukkui minut viesteillä. Emme ole olleet Rosannan kanssa pitkään aikaan tekemisissä, lähes kahteen vuoteen. Emme ole ystäviä tai kavereita, mutta luulisi, että voisi silti käyttäytyä aikuismaisesti, mitä hän ei ole omalla käytöksellään tehnyt kohdatessamme, Cheyenne kertoo Hymylle.

Rosanna Kulju eroottisena 2-Rosannan omin sanoin asiani eivät hänen pyllyään kutkuttele, mutta ihmeellisen paljon hänellä on aina minusta sanottavaa. Hän on ”puolustanut” minua muutamaan otteeseen Facebookissa niinä hetkinä, kun olen ollut julkisesti todella esillä, jolloin hän on voinut esiintyä hyväntekijänä. Muutoin hän aina väittää kuulleensa minun sanoneen tätä ja tuota, millä ei ole mitään perää, ja sen takia sanoo vältelleensä minua sekä selittävänsä sillä kylmän ja ilkeän käytöksensä. En ole itse seurannut Rosannan menoja pitkään aikaan, mutta hän itse tuntuu olevan aina hyvin perillä minun asioistani. Olemme Rosannan kanssa useita kertoja sopineet väleistämme, mutta silti hän ottaa osaa typeryyksiin kerta toisensa jälkeen. Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan, Cheyenne tylyttää Hymylle.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Rosanna Kulju, Cheyenne Järvinen

Kommentit

Aika jännittävää, että ihan kaikki ihmiset, jotka on vähänkin tekemisissä tämän Cheyhennen kanssa, alkavat riidellä riidanhaluisesti ja aina täysin yksin syyllisiä riitaan, joka Cheyennen kanssa aina tulee. Miten voikin jollain olla niin huono tuuri, että joka ikinen hänen tapaamansa ihminen on kiero piilosolvaaja, haukkuja, herjaaja ja riitelijä!

Oma kommentti